SU7 Ultra سریعترین ماشین چهاردر جهان!

SU7 Ultra سریعترین ماشین چهاردر جهان
5
(2)

شیائومی، سازنده چینی گوشی‌های هوشمند که اخیراً با SU7 به سراغ خودروهای الکتریکی رفته است، اکنون از نسخه‌ی فوق اسپرت خودروی برقی چهاردر خود رونمایی کرده است. شیائومی قصد دارد SU7 Ultra سریع‌ترین خودروی چهاردر جهان باشد.

توضیحات و مشخصات SU7 Ultra سریعترین ماشین چهاردر جهان

این دستگاه در حال حاضر فقط در چین موجود است، اما با قیمت پایه جذاب 215900 RMB یا کمتر از 30 هزار دلار برای مدل پایه 299 اسب بخاری عرضه می‌شود. مدل ارتقا یافته “Max” با قیمت پایه حدود 41 هزار دلار آمریکا، با 673 اسب بخار قدرت و عملکرد بهبود یافته در دسترس است.

خودرو SU7 تقریباً بلافاصله پس از رونمایی به فروش رسید و تقریباً در یک شب یک لیست انتظار هفت ماهه حدود 50000 سفارش برای این خودرو به ثبت رسید. اما اکنون شیائومی در حال افزایش ارتقاء خودروهای برقی خود است. از این رو نسخه اولیه SU7 Ultra – سریعترین ماشین چهاردر جهان – را با عملکرد فوق‌العاده هایپر که بسیار فراتر از توانایی‌های SU7 Max است، به نمایش گذاشته است.

SU7 Ultra جدید بیش از دو برابر اسب بخار نسخه Max ،1548 اسب بخار قدرت دارد. قدرت از سه موتور می‌آید؛ دو موتور جدید شیائومی با نام‌های V8s و دیگری V6 برقی فعالیت می‌کنند. با این قدرت، می‌توان شتاب 0-100 کیلومتر بر ساعت (0-62 مایل در ساعت) را در 1.97 ثانیه یا 0-200 (124) را در 5.96 ثانیه طی کرد. حداکثر سرعت 350 کیلومتر در ساعت یا 217 مایل در ساعت است.

شیائومی می‌گوید این موتورها می‌توانند تا 0.6G نیروی ترمز احیا کننده یا تا 2.36G با ترمزهای فیزیکی، ترمز گیری از 100kmh/62mph تا صفر را در 25 متر فراهم کنند.

پشت su7 ultra

دستگاه با وزن 1900 کیلوگرم یا 4188 پوند، ارائه شده است. اما هنوز هم در مقایسه با بسیاری از خودروهای فوق‌اسپرت امروزی سبک‌تر است. تمام پنل‌های بدنه از فیبر کربن برای کاهش وزن ساخته شده‌اند – که احتمالاً هزینه زیادی به خودرو اضافه می‌کند.

این خودرو هم عریض‌تر و هم طولانی‌تر از SU7 Max است، با پانل‌های بدنه اصلاح‌شده برای عملکرد آیرودینامیک و خنک‌کننده، و یک بال بزرگ در پشت که قادر به تولید نیروی رو به پایین 2145 کیلوگرم/4728 پوند است.

نسخه Max دارای باتری 101 کیلووات ساعتی CATL Qilin است و از Qilin II جدید CATL استفاده می‌کند که ظاهراً می‌تواند با نرخ C 5.2 شارژ شود – به این معنی که می‌توان آن را از صفر تا صد در تنها 12 دقیقه شارژ کرد، البته تا زمانی که به یک شارژر 897 ولتی با قدرت کافی متصل باشد.

و ظاهراً باتری قادر است تا بیش از 800 کیلووات/1072 اسب بخار را حتی در 20٪ SOC تولید کند، که به خودرو اجازه می‌دهد روزهای طولانی در راه باشد. البته با فرض اینکه شیائومی بتواند دما را پایین نگه دارد، که اغلب پاشنه آشیل آن است.

سریعترین خودروهای چهاردر جهان

شیائومی می‌خواهد SU7 Ultra، سریع‌ترین خودروی چهاردری باشد که تا به حال ساخته شده است. قصد دارد ماشین را در ماه اکتبر به نوربرگ رینگ ببرد تا بهترین دور را برای خود رقم بزند. در حال حاضر، رکورد نوربرگ رینگ EV متعلق به فولکس واگن ID.R است و رکورد خودروی برقی چهاردر به صورت رفت و برگشتی محاصبه شده است، اما اخیرا با سرعت 7 دقیقه و 7 ثانیه در اختیار پورشه تایکان قرار گرفته است.

پورشه مطمئناً راه خود را در اطراف نوربرگ رینگ می‌داند (با خودروی مسابقه‌ای هیبریدی لمانز 919 رکورد کلی 5:19 را دارد)، بنابراین برای شیائومی، سازنده گوشی‌های هوشمند، کاملاً چالش ایجاد خواهد شد.

اما پیش از این نیز چینی‌های تازه‌کار در آنجا رکورد زده‌اند. NIO در سال 2017 در یک EP9 6:45 را به همراه یک رکورد خودروی «تولید» و یک دور فوق‌العاده چشمگیر ثبت کرد، قبل از اینکه شرکت به صورت جدی در خودروسازی وارد شود.

SU7 Ultra دارای مشخصات بهتری نسبت به تایکان، با بیش از 500 اسب بخار بیشتر است. اما شیائومی در مسابقات، بارها به این موضوع رسیده است که کدام شرکت بهتر می‌تواند دما را مدیریت کند، به خصوص در مسیر دشواری مانند جهنم سبز نوربرگ رینگ. پورشه در این زمینه تجربه زیادی دارد – اما حالا باید قابلیت‌های شیائومی را دید.

شیائومی هنوز در دسترس بودن یا قیمت SU7 Ultra را اعلام نکرده است و در حال حاضر آن را «نمونه اولیه» می‌نامد، اما می‌توانیم با محبوبیت و قابلیت های به خصوص SU7 احتمال دهیم که ممکن است مردم از این دستگاه استقبال کنند.

آیا این مطلب برایتان مفید بود؟

روی ستاره کلیک کنید تا به این مطلب امتیاز دهید!

میانگین امتیازها: 5 / 5. تعداد رای‌ها: 2

هیچ رای داده نشده، اولین نفر باشید!